Gå til hovedindhold

Efterårskoloni på Klinteborg

Tag med alle pædagogerne på vores årlige efterårskoloni i uge 42, der i år går til Klinteborg. Vi tager afsted mandag den 16.-19. oktober. Turen koster 750kr. alt inklusivt! Vi skal lave en masse sjove ting, der vil være konkurrencer, ture til stranden, spille spil både ude og inde, feste og måske et natte løb :@

GoKart Race Event

Har du benzin i blodet?! Du kan få det på verdens største indendørs GoKart bane RaceHall. Vi kører race den 28. sep. kl. 16-18. Turen er for alle 4.-7. klasser. Prisen er 250kr.

Lektie café

Har du svært ved lektierne eller vil du bare gerne være sammen med andre, når du laver dine lektier. Vores fantastiske lektie café lærer Ewa kommer alle tirsdage og torsdage kl. 14-16.30 og åbner lektie cafeen i Klub Norden. Du kan få hjælp til alle fag som f.eks. matematik, engelsk & dansk.

VERDENS BAZAAR

KLUB NORDEN INVITERER TIL VERDENS BAZAAR

18. AUGUST 2023

For hele familien du er også meget velkommen til at tage dine venner med og i betaler en samlet entre a 30kr. uanset hvor mange i er! Vi vil så gerne se jer allesammen!

Alle familier medbringer mad fra deres køkken og vi spiser sammen. Vi sørger for underholdningen og der vil være hoppebord, boder og en masse aktiviteter, musik og dans.

KOM OG VÆR MED!

GOD SOMMERFERIE!

Vi ses igen den 31. juli.