Klub Norden

Fritids - og Ungdomsklub NORDEN.

Indhold

  Kære forældre og medlemmer

  NU kan man melde sig til efterårskolonien på Klinteborg , uge 42. I år tager hele klubben afsted. Vi glæder os til en fantastisk tur med jer. Vi tager afsted fra mandag d 16 oktober til torsdag d 19 oktober. Det koster 750 kr. Vi skal lave rigtigt mange spændende ting, natløb ture til stranden, konkurrencer , en stor fest, og mange andre aktiviteter. Vi glæder os til at tage afsted sammen med jer. 

  Alternativ pasning i efterårsferien foregår på Klub Cassiopeia.

  Praktiske oplysninger:
  Følg vores klubnorden instagram: KlubNordenUK og få info om alle klub UK aktiviteter.

  Indmelding i Klub Norden:
  Her er et link til Frederiksberg kommunes indmeldingsside:
  https://www.frederiksberg.dk/borger/dagtilbud-og-skole/skole-sfo-og-klub...
  Økonomisk friplads:
  Hvis man vil søge økonomisk friplads til en plads på klubben er her et link ansøgning på Frederiksberg kommunes hjemmeside:
  https://www.frederiksberg.dk/borger/dagtilbud-og-skole/takster-og-tilsku...

  Mobilepay:
  Alle betalinger til klubben fra forældre skal ske via mobilepay på 187716. Vi er såvidt muligt en kontantløs klub.
  HUSK at skrive barnets navn, klasse og hvilken aktivitet der betales for.

  MadKort:
  Der kan købes et madkort for enten 60 eller 80 kr. Madkortet bruges til klubbens daglige mellemmåltid. Kortet er opdelt i felter á 4 kr. Et måltid koster 4kr. og man kan kun bruge kortet én gang om dagen.

  Hobbykort:
  Der kan købes et hobbykort. Køberen bestemmer selv hvor mange penge man vil sætte ind på kortet. Hobbykortet bruges til betaling af materialer medlemmet bruger i klubben, fx på kreaværkstedet, rollespilsværkstedet og lign. Kortet kan kun bruges til materialer, kortet kan ikke bruges til ture ud af huset, arrangementer, mellemmåltid m.m. Udgifterne til materialerne i klubben holdes på et niveau, hvor alle kan være med.

  Pantsystem:
  Når medlemmerne fx skal låne bordtennisbat, fodbolde, ps controllere etc. i flyveren skal der afleveres noget pant, det kan fx være en mobil, et ur eller lign. Vi har et pantsystem for at sikre, at de udlånte ting ikke ligger og flyder i institutionen, men kommer tilbage til flyveren.

  Løbehjul:
  Medbringes løbehjul er det på eget ansvar ligesom alle andre værdigenstande. Løbehjul skal enten placeres i garderoben (som er uden opsyn) eller udenfor i cykelstativerne. Vi vil anbefale at ejeren finder en løsning på hvordan det låses forsvarligt.

  Værdisager:
  Alle medbragte værdisager, fx. computer, mobiler, musikinstrumenter og lign. er på eget ansvar. Der er mulighed for at få dem opbevaret i flyveren.

  Slik, snacks og kager i klubben
  Sodavand, slik og snack hører ikke til fritidsklubben. Vi løsner dog lidt op om fredagen, hvor vi nogle gange bager fredagskage. Et projekt som indimellem involverer både voksne og børn. Her er det ofte er et hold børn som i samarbejde med de voksne, bager og serverer fredagskagen.

  Mvh Frank

  OBS: Vi mangler stadig en del telefonnumre og mailadresser på nogle af vores medlemmer fra private skoler. Vil I ikke være søde at skrive oplysningerne ind på tabulex eller alternativt give dem til en medarbejder i klubben. Tak. Her er linket som I kan bruge til at logge på som forældre så I kan få beskeder fra klubben og lægge mobilnr og mail ind :.https://www.klubweb.dk/?id=36
  Link til vejledning til Tabulex børn: https://istdk.infocaption.com/1203.guide
  Tabulex bruges bl.a. til at registrere hvornår jeres barn er kommet i klub og hvornår jeres barn går. Det er også I tabulex hvor I skal udfylde et stamkort på jeres barn og give tilladelser til forskellige aktiviteter. Tabulex er også stedet hvor vi / klubben har mulighed for at kontakte jer.

  Hvis I har spørgsmål om forholdene er I naturligvis velkomne til at kontakte medarbejdere og ledelse i klubben.
  Frank Løths mail :frlo01@frederiksberg.dk Telefon 38211030.