Gå til hovedindhold

Tabulex & Forældre-login

Indkrydsnings- og registreringssystemet på Klub Norden hedder Tabulex og I kan som forældre logge på systemet med jeres Nemidé.

Kære forældre,

Vi vil gerne informere jer om Tabulex - vores indkrydsnings- og registreringssystem på Klub Norden. Tabulex gør det muligt for jer som forældre at logge på systemet ved hjælp af jeres NemID.

Tabulex er et praktisk værktøj, der giver jer adgang til forskellige funktioner og muligheder. Ved at logge på systemet kan I nemt og bekvemt registrere jeres barns fremmøde i klubben samt få adgang til vigtige oplysninger og beskeder fra klubben.

Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt for jer at interagere med klubben og holde jer opdateret. Derfor har vi valgt at implementere Tabulex som vores foretrukne indkrydsnings- og registreringssystem.

For at få adgang til Tabulex skal I benytte jeres NemID. Dette sikrer, at jeres oplysninger og kommunikation med klubben er fortrolige og sikre.

Hvis I har brug for hjælp til at logge på Tabulex eller har spørgsmål om systemet, er I altid velkomne til at kontakte vores medarbejdere og ledelse i klubben. Vi står klar til at guide og vejlede jer, så I kan få mest muligt ud af Tabulex.

Tak for jeres samarbejde, og vi ser frem til at fortsætte vores gode kommunikation via Tabulex.

Med venlig hilsen,

Frank Løth
Email: frlo01@frederiksberg.dk
Telefon: 38211030

I finder forældrelogind her